få en maler på Østerbro til at hjælpe med tapet

08 februar 2022
Niels Geckler

editorial

Hvis tapetet slipper underlagte, har fået revner eller buler ud er det måske på tide at tilkalde en fagmand. Bord ud på Østerbro så kan du for eksempel tjekke maleroesterbro.dk

Når man skal have nyt tapet kan det være en lejlighed til at gå helt i bund med opgaven. Få fjernet alle de gamle lag af tapet, der kan side på sådan en væg i et ældre hus og få pudset væggen op så den står helt jævn og kniv skarp inden der sættes nyt tapet op. 

Et flot opsat tapet uden krøller og runker giver et stilfuldt og flot indtryk. Er væggen ujævn – og det er næsten umuligt at undgå helt i et ældre hus – ja så er det måske en idé at ty til et tapet med struktur. Savsmuldstapet er for eksempel meget udbredt, ikke mindst fordi det kamuflerer nogle ad ujævnheder og fejl, der måtte være på underlaget.

Hyr en dygtig og erfaren fagmand og vær sikker på et flot resultat.

Der er mange, som selv kaster sig ud i at sætte tapet op, og det behøver heller ikke at være så svært. Hvis man ellers kan finde ud af det, kan det endda være et vældig tilfredsstillende stykke arbejde at udføre. Men man skal være mindst to mand om det, og begge to skal have hænderne skruet ordentligt på og have sans for arbejdet. Særligt i rum med mange hjørner, fremspring, rør langs væggene og så videre kan det være temmelig tricky at få tapet til at sidde pænt.

maler østerbro

Det kan i sidste ende være en bedre idé at hyre en fagmand til at sætte tapet op i din bolig. Det bliver helt sikkert et flot resultat og du spare en masse tid og kræfter, som du sikkert har andet at bruge til. Du kan måske få et godt tilbud på en samlet opgave, der også inkluderer maling af væggene. 

Flere Nyheder