Billigere varme med en luft til vand varmepumpe

16 november 2021
Astrid_Pedersen

editorial

Sløjer dit gamle fyr af på den, og skal det derfor snart skiftes ud? Så bør du overveje en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt fyr.

Hvorfor skal jeg investere i en luft til vand varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at skifte det ineffektive og slidte fyr ud med en moderne varmepumpe.

Først og fremmest vil du med en luft til vand varmepumpe kunne spare mange penge i det lange løb. En varmepumpe er nemlig mange gange mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end de konventionelle varmekilder som for eksempel olie, gas eller pillefyr, eller elektriske varme apparater.

Som erstatning for dit gamle fyr er en luft til vand varmepumpe derfor en rigtig god investering. Du kan regne med at kunne skære op imod halvdelen af dine samlede udgifter til opvarmning af familiens hus – og måske endda mere – på årsbasis.

image

Foruden den høje energi effektivitet er en luft til vand varmepumpe nemlig samtidig kendertegnet ved en høj grad af drift sikkerhed. Hvor du måske er vant til at det gamle fyr med jævne mellemrum går ud eller skal renses og repareres vil du ikke have lignende oplevelser med en luft til vand varmepumpe. Og så skal en varmepumpe ikke konstant have påfyldt brændsel.

Hvordan vælger jeg den bedste varmepumpe til min bolig?

Hvis du finder ideen om at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe tillokkende bør du se dig godt for når du skal vælge varmepumpe. Det er vigtigt at varmepumpen i kapacitet matcher din boligs størrelse og familiens behov for opvarmning af brugsvand og cirkulationsvand.

Det er en god idé at få hjælp fra professionelle fagfolk i den henseende. Denne hjælp kan du få fra det københavnske VVS firma Amalo som er specialiseret inden for varmepumper. Læs mere på https://www.amalo.dk/luft-til-vand-varmepumpe.

Flere Nyheder