Bør du få overdækket din terrasse?

14 april 2020
lotte_hindsberg

Uanset om du har en terrasse eller overvejer at få en bygget bør du overveje om noget eller det hele skal overdækkes. Der er flere fordele ved at have en overdækket terrasse. Du vil få mere glæde af en terrasse der er overdækket. Det er muligt at sidde ude selvom vejret ikke er helt perfekt, da der er mere læ. Det er muligt at sidde ude selvom det regner eller at der er vind. Den yder også læ, hvis det er for varmt og solen skinner. 

En overdække behøver ikke koste en halv bondegård

Hvis du allerede har en terrasse og går og overvejer om du skal have en overbygning, kan du få råd og vejledning af en tømrer. Det samme gør sig gældende hvis du har planer om at få lavet en helt ny terrasse evt. med et overdække.

Det kan f.eks. være en tømrer i Holstebro. En overbygning kan laves af ganske få midler og helt enkelt alt afhængig af hvad du har af ideer. Det kan laves helt enkelt med plastik overdække og nogle enkle stykker træ til at bære det. Det kan også laves langt mere avanceret, hvis det er det du har i tankerne.

Valg af tømrer

Brug tid på at finde den rigtige tømrer og det kan spare dig for meget frustration og måske også penge. De fleste kender desværre eller har hørt om skrækhistorier med håndværkere, der ikke er kommet, ikke har lavet det de er blevet betalt for eller efterlader alt i et stor rod. 

Start med at få et tilbud fra flere tømrer og find den der har givet det bedste bud. Husk det billigste er nødvendigvis ikke det bedste. Tjek Trustpilot og se hvad andre kunder har haft af erfaringer. Har de været glade og tilfredse vil du sikkert også blive det. 

Flere Nyheder