Der kan lugte lidt efter, du har haft besøg af en maler i Valby

08 februar 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Der er flere grunde til, at man lige skal lade malingen tørre, inden man tager lokaler i brug, hvor der er blevet malet.

For det giver sig selv, at malingen skal have lov til at sætte sig, så der ikke kommer klumper eller områder med mindre maling, fordi man selv, ting eller dyr kommer til at røre ved det og tage malingen med sig.

Men man får jo også pletter på det, som man har rørt malingen med, og det kan være virkelig svært at få af igen, for maling er jo skabt til at kunne sidde godt fast – specielt efter det er tørret.

Men det kan også have en harsk duft, som det ikke er alle mennesker, der ikke kan holde ud i særlig lang tid.

Det forsvinder heldigvis med tiden, men hvis der er meget, som der er blevet malet, eller man skal male mange lokaler og male flere gange, så kan den duft godt hænge i lang tid.

maler valby

Malingen kan afgive en speciel duft

Dette kan man måske opleve, når man har haft besøg fra malervalby.dk, og der er jo en grund til, at man ser malere gå med maske, når de maler, fordi de skal være omgivet af den maling i lang tid.

Maling er heldigvis ikke så farligt, som det kunne være for mange år siden, men mange kender måske begrebet med at have en malerhjerne, og man skal da heller ikke stikke snuden hen foran en åben bøtte maling og så bare snuse til.

Så selv hvis man efter et veludført arbejde oplever, at der hænger den tunge dunst af maling i dit lokale, så skal du bare tænke på, at det er et tegn på, at arbejdet er blevet udført, og den duft vil heldigvis forsvinde med tiden.

Og så kan du bare nyde at bruge lokalet derefter, eller hvor meget der nu er blevet malet.

Flere Nyheder