Derfor skal du vælge en autoriseret blikkenslager

11 november 2019
admin

Uanset om du skal bygge nyt eller renovere det gamle, kan du i dag finde stor hjælp på internettet eller gennem YouTube videoer. Det gælder også, når det kommer til VVS-arbejde. Der kan dog alligevel en række fordele i at hyre en professionel blikkenslager til at udføre disse slags opgaver. Særligt fordi, der kan opstå mange uheldige episoder, eller hvis du oplever en vandskade, kan det være svære at få forsikringen til at dække disse, hvis det viser sig at arbejdet ikke har været udført af en autoriseret blikkenslager. Så selvom der kan være penge at spare ved at selv at lave eller reparere dine rør, kan det i sidste godt betale sig, at lade den faglige ekspert udføre arbejdet. 

Hvilke fordele er der ved at hyre en autoriseret blikkenslager?

En af de fordele ved at benytte en autoriseret blikkenslager i århus er blandt andet, at de er kendte med din boligs kredsløb af rør. Det kan derfor hurtigt tjekke efter om alt er som det skal være samt forebygge evt. slitage i kredsløbet. Du kan derfor være sikker og tryg på, at der ikke opstår nogle uforudsete skader eller defekter, der i sidste ende kan koste dig mange penge. 

Da en autoriseret blikkenslager en beskyttet titel, kræver det både en uddannelse og en godkendt autorisation for at må udføre VVS-arbejde. Det betyder også, at der er nogle opgaver som du ikke selv må udføre, når det kommer til VVS-arbejde i huset. Hvis det viser at være lovpligtigt at kun en autoriseret VVS-mand må udføre dette, kan du ikke få udbetalt penge af forsikringen ved skader eller defekter. 

Når du bruger en autoriseret blikkenslager, kan du være sikker på at fagligheden og håndværket er i orden. Det bliver nemlig godkendt og løbende tjekket af tilsynsmyndighederne. Her kan du også altid tjekke om din blikkenslager er autoriseret. Det betyder også, at de er trænet i at kunne se om der skulle gemme sig problemer i dine rør. De har den nødvendige erfaring, ekspertise og adgang til udstyr til at udbedre problemet med det samme. 

Flere Nyheder