Det er godt at være i prøve som anlægsgartner

07 januar 2021
anders_lundtang_hansen

Ens store ønske er at ende som anlægsgartner i Stubbekøbing, fordi familien er rykket dertil, og man ikke ønsker at skulle rykke familien op med roden igen, finde skoler til børnene og håbe, ens bedre halvdel også kan få et arbejde der.

Man har hidtil arbejdet med en fastansættelse som anlægsgartner i et givet firma, hvor man havde stor anseelse og var værdsat. Men af den ene årsag endte man med at måtte rykke teltpælene op, og nu leder man efter et nyt arbejde i denne by.

Og det skal jo helst gerne være som anlægsgartner, da det er det, som man er uddannet til og er god til.

Man har fået et anbefalelsespapir med fra ens tidligere arbejdsgiver, og man nåede da også lige at tage et kursus for at holde sig opdateret på faget, da man måtte forlade den gamle arbejdsplads.

Man føler sig derfor godt rustet og er måske lidt høj i hatten, når man går ud og leder efter et arbejde i Stubbekøbing som anlægsgartner. Det kan vel blot være et spørgsmål tid, før man får en fast stilling, når man tænker på, hvor god man er til sit arbejde, og hvor værdsat man var det gamle sted.

Den stilling lader sig bare vente på sig.

Der er intet galt med en prøvetid

Man leder, og man leder, men det bugner umiddelbart ikke med ledige stillinger, og når man endelig kommer til en enkelt jobsamtale, der måske ligger lidt for langt væk fra selve Stubbekøbing, så ender man med ikke at få svar.

Da man er ved at opgive, har man endelig et godt skud i bøssen, for man får at vide, at man kan komme på prøvetid.

Når den umiddelbare begejstring over at komme lidt ind i varmen har lagt sig, så føler man sig dog lidt ramt på ens stolthed. Man får lidt den følelse af: Ved de ikke, hvem jeg er?

Hvorfor skal man bruge tid på at vise, hvad man kan? Man ved jo, at man er god nok, og man er måske endda bedre end nogle af dem, der allerede er ansat!

Her skal man tænke på, at en prøvetid også er til DIN fordel, hvor du kan se, om det er sted, du har lyst til at være.

Det ville jo være dumt, hvis du endte med at blive ansat i firmaet, og du så fortrød kort tid efter og skal være der i en opsigelsesperiode.

Desuden er det jo smart fra arbejdsgiverens side, at man ser an, om man gider have dig ansat.

Derfor er det til alles fordel!

Flere Nyheder