En metode til gulvafslibning på lidt af gulvet

20 april 2020
anders_lundtang_hansen

Du er nok, som mennesker er flest, så kender du det, at du har sat dig for at lave en hovedrengøring, og så bliver den mere overfladisk?

Det kan være noget med, at du har sat dig for, at der skal støvsuges derhjemme, så du tager lige de overlader, der er til at komme til, men du orker ikke at flytte møblerne med videre for at komme til i alle kroge.

Du håber lidt mirakuløst, at støvet af sig selv finder vej hen til støvsugeren og bliver suget op, selv når du lige kommer hen til kanten af et møbel, hvor der er adgang indenunder – men inderst inde ved du jo godt, at det ikke er sådan, virkeligheden hænger sammen.

Men resultatet bliver trods alt, at man ikke kan se så meget snavs længere, selvom man nok senere skal hen at gøre bedre rent, men lige nu er det meget effektivt.

Støv kan dog bevæge sig rundt, det kan en gulvafslibning ikke, og det kan man måske bruge til en fordel.

For hvis du spørger en gulvafsliber, om man ikke bare kan nøjes med at slibe nogle steder af gulvet ned, hvor der ser værst ud, så vil du nok få at vide, at det kan man godt, men det sammenlagt resultat kommer nok ikke til at se så pænt.

Og hvis du fortsætter samme strategi, så ender du med et “plettet” gulv på en anden måde, og så skal det hele alligevel slibes ned til sidst.

Men du kan jo som kunde selv bestemme, og måske er prisen bedre for dig på den måde.

Lad os for eksempel sige, at der er kommet en grim belægning under et møbel, eller trægulvet er gået overfladisk i stykker af, at møblerne har presset ned i gulvet uden at have filtdtutter på sig.

Så kan man jo få lavet en lille gulvafslibning på det bemeldte sted og så skjule det med møbler eller gulvtæpper, så man ikke kan se det.

Det er effektivt på stedet, men ikke i længden – dog er det jo helt op til en selv at bestemme.

Flere Nyheder