Få bedre energiudnyttelse og store besparelser med en moderne varmepumpe

25 januar 2020
Astrid_Pedersen

Er du og din familie klar til den grønne omstilling? Har du undersøgt mulighederne for at leve mere miljø bevidst – og for at gøre dit hus mere klima venligt? Og er du ivrig efter at høre mere om hvorledes du kan minimere dit CO2 aftryk, således at helehusstanden i fællesskab bidrager til et grønnere miljø og et bedre klima? Så kan du med fordel læse med her.

Foruden efterisolering af boligens ydervægge, udskiftning af ruder i samtlige vinduer til ruder til isolerende termoruder og generel nedsættelse af el forbruget, kan du nemlig også spare mange penge på varmeregningen uden af den grund at skulle slæbe dig frysende igennem de kolde vinter måneder. Dette sker ved hjælp af en varmepumpe, som kan erstatte dit udtjente fyr eller de dyre elektriske radiatorer.

Hvorfor skal jeg skifte til en varmepumpe?

Det giver flere fordele at skifte til en varmepumpe. En varmepumpe er generelt meget mere energi effektiv end de konventionelle opvarmnings metoder. Et slidt fyr, som kræver hyppige reparationer og vedligeholdelse, kommer hurtigt til at koste dig dyrt, idet det sikkert heller ikke udnytter det tilførte brændstof nær så effektivt som da det var spritnyt. Og står du alligevel for at skifte det ud, kan du med fordel vælge en luft til vand varmepumpe.

Med en luft til vand varmepumpe får du en meget bedre ydelse og en bedre udnyttelse af den tilførte energi, hvilket vil bonge positivt ud på din varmeregning. En luft til vand varmepumpe er samtidig langt mindre krævende, når det handler om vedligeholdelse – og en del mere driftsikker.

Det samme gør sig gældende for en luft til luft varmepumpe, som kan træde i stedet for dine elradiatorer. Når du udskifter dine radiatorer med en luft til luft varmepumpe, får du tilmed den bonus, at du om sommeren kan bruge din luft til luft varmepumpe som air condition anlæg. Du kan læse mere på gramenergi.dk

Flere Nyheder