Få hjælp til VVS arbejde i Slagelse

04 juni 2020
Astrid_Pedersen

Skal køkkenet bygges om, eller skal badeværelset gennemrenoveres? Så får du sandsynligvis brug for dygtige håndværkere. Hvis istandsættelsen indbefatter andet og mere end blot nye fronter på skabslåger og skuffer eller opsætning af klinker på væggene er det vigtigt at du i forbindelse med renovering af netop disse to rum finder de rette fagfolk.

Skal der for eksempel installeres en opvaskemaskine eller en vaskemaskine i køkkenet eller i badeværelset skal der anlægges dræn hertil. Og går du i tanker om at bryde badekarret ned og i stedet få muret en smart og moderne bruseniche op skal afløbet i gulvet med stor sandsynlighed flyttes. Og til dette formål er det påkrævet ved lov at du benytter dig af en autoriseret VVS installatør.

Hvorfor skal jeg bruge en autoriseret VVS installatør ved renovering af køkken og bad?

Denne regel er ikke lavet for at genere dig – tvært imod. Grunden til at en autoriseret VVS installatør er påkrævet når der skal rodes med VVS opgaver i din bolig er at du selv kan komme noget så grueligt galt af sted hvis du selv piller ved de de faste VVS installationer.

Du kan for eksempel komme til at skabe tilbageløb som forårsager blanding af spildevand og drikkevand, hvilket kan afstedkomme farlig forgiftning hos dig selv og hos ejendommens øvrige beboere. Og roder du med gasledninger kan du komme til at skabe læk, som kan forårsage gas eksplosioner eller fatal kulilte forgiftning.

Hvor finder jeg den bedste autoriseret VVS installatør i Slagelse?

Er du bosiddende i Slagelse eller området der omkring kan du med fordel vælge Uglebjerg VVS som din VVS installatør. Hos Uglebjerg VVS har de dygtige VVS folk stor erfaring med VVS arbejde i private boliger med alt hvad dette indebærer. Du kan kontakte Uglebjerg VVS via firmaet hjemmeside på https://www.uglebjergvvs.dk/ 

 

Flere Nyheder