Få mere lys i din bolig ved at sætte franske døre ind

20 november 2021
Emilie Jacobsen

editorial

I et land, hvor det er mørkt og gråt en stor del af året, er det jo kun naturligt, at vi drømmer om at få noget mere lys ind i vores boliger. Derfor er det en god ide, at du tænker over, hvordan du kan det med alle de valg, du træffer i den bolig.

For eksempel er det oplagt for dig, at du vælger at have franske døre i din bolig, når du kan det. Med de ekstra ruder i døren kan du nemlig få masser af lys igennem den, samtidig kan du se, hvad der sker på den anden side af døren. Dermed kommer du ikke til at være lige så adskilt fra din familie, selvom du for eksempel sidder i et andet rum. 

Et godt sted for dig at se efter en fransk dør er webshoppen online-doere.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for døre, dermed kan du nemt finde den helt rigtige dør til dit hjem. Læs mere her

image

Sådan vælger du den rigtige franske dør

Når du skal vælge en fransk dør, er det først og fremmest vigtigt, at du overvejer, om det skal være en dobbeltdør eller en enkeltdør. Har du plads til en dobbelt dør, vil det give en rigtig flot effekt i din bolig. For eksempel kan det være rart, at du kan åbne begge døre mellem to rum. På den måde kommer det nærmest til at føles som et stort rum, når der er så stor en åbning. 

Har du ikke plads til en dobbeltdør, eller ønsker du ikke, at der skal være en så stor åbning ind til det andet rum, kan du selvfølgelig også vælge en enkeltdør. 

Derudover skal du overveje, hvor mange vinduer der skal være i døren, og hvordan de skal være udformet. Skal der for eksempel være vinduer i hele døren, eller skal det kun være i den øverste halvdel?

Flere Nyheder