Få ordnet dit tag med tagrens

20 juli 2021
Johanne Hansen

Et godt førstehåndsindtryk

Når man møder nogle for første gang, er der ingen tvivl om, at man oftest lige danner sig et hurtigt førstehåndsindtryk af dem. Det kan være, du ser noget bestemt ved deres tøj, som du vedhæfter dig ved, eller noget bestemt ved deres personlighed, som du spotter. 

Uanset hvad kan førstehåndsindtrykket være super vigtigt – men det kan også være super snydende i og med, at du aldrig helt ved, om det er sådan det hænger sammen. Er personen virkelig sådan indvendig, eller er det bare et spil for galleriet?

Det ved ingen, men det er her førstehåndsindtrykket kommer ind; her får du en hurtig fornemmelse, om det er en person, du har lyst til at lære mere om. Det samme gælder faktisk med huse, hvor du også oftest danner dig et førstehåndsindtryk ikke mindst også af husets ejer.

Taget er essentielt

Toppen af husets fundament, kan vi nok ikke komme udenom, er taget. Det er taget vi oftest tit spotter og associerer huset med, for eksempel huset med det røde tag, eller huset med det flotte stråtag. Det er lidt førstehåndsindtrykket, og så kommer de andre små detaljer i øjnene. Altså er det oftest taget man spotter på et hus – ligesom det var tøjet og personligheden ved et menneske.

Derfor er det også vigtigt, at taget spiller og ser godt ud – og ikke mindst, at det spiller, fordi det kan være skadeligt for pengepungen, hvis det ikke gør.

Et tag er lidt ligesom dine tænder – det skal vedligeholdes og ordnes jævnligt, før at det ikke ligger og ophober sig og samler mug. Så ender regningen alligevel med at blive dyrere i sidste. Det er derfor vigtigt, at du får det ordnet i tide. 

Når alger ligger sig på taget og bliver til mos, er det vigtigt, at du får booket noget tagrens. Du kan læse mere om det lige her: http://algebekaemperen.dk/

 

 

Flere Nyheder