Få råd til bolig med hjælp fra en boligadvokat

30 juni 2021
Astrid_Pedersen

Det er spændende at købe ny bolig. Måske er du i færd med at købe din allerførste ejerbolig – eller måske er du og din kæreste ved at flytte sammen for at stifte familie.

Under alle omstændigheder er der mange faktorer som skal tages i betragtning i forbindelse med et bolig køb. Når du køber bolig er det ikke småpenge du investerer. Man vil i langt de fleste tilfælde skulle regne med at bo i den nye bolig i minimum fem år før det på nogen måde kan betale sig at sælge og flytte på ny.

Selv når man tager boligens pris ud af ligningen er det nemlig ikke uden omkostninger at købe bolig. Af samme grund er det en god idé at beskytte sig selv mod fejlkøb. Derfor bør du altid sørge for at skaffe den rette nøgterne og uvildige rådgivning fra en kompetent fagperson inden du skriver endeligt under på slutsedlen. Og denne kan du få hos en dygtig og erfaren boligadvokat.

Hvordan hjælper en boligadvokat med køb af bolig?

En boligadvokat er med dig på alle trin i processen når du køber bolig, lige fra gennemlæsning af salgsopstilling og købsaftale til den endelige opdatering og tinglysning af det til boligen hørende skøde.

Når du allierer dig med en boligadvokat fungerer han eller hun som dit modstykke til ejendomsmægleren. En ejendomsmægler er nemlig ikke, som navnet måske nok kunne antyde, en neutral formidler af huse og lejligheder. En ejendomsmægler er først og fremmest sælger. Og derfor er ejendomsmægleren ikke forpligtet til at rådgive dig omkring hvorvidt boligen er et godt køb eller ej.

Find den bedste boligadvokat i Aalborg

Hvis din nye drømmebolig har sin beliggenhed i den nordlige del af Danmark, nærmere betegnet Aalborg, kan du med fordel vælge Knudsgaard Advokater som din boligadvokat. Du kan læse mere om Knudsgaard Advokater på hjemmesiden knudsgaardadvokater.dk.

Flere Nyheder