Få rådgivning angående køb af varmepumpe

30 september 2019
admin

Når du ønsker at opvarme dit hus på billig og miljøvenlig vis, er der en række tiltag, du kan gøre, du kan udskifte druderne i dine vinduer med optimerede termo ruder, du kan sørge for, at dit hjem er tilstrækkeligt isoleret – og så kan du investere i en luft til luft varmepumpe eller i en luft til vand varmepumpe, som kan spare dig for op imod 70% af dine samlede udgifter til varme, når du skrotter dit udtjente fyr eller dine gamle ineffektive elektriske radiatorer til fordel for en sådan.

Med en varmepumpe skåner du således både miljøet, klimaet og din pengepung, og kan fyre op for varmen i de kolde vintermåneder uden at få dårlig samvittighed.

Hvorfor skal jeg købe min nye varmepumpe hos Gram Energi?

Gram Energi er blandt de førende forhandlere af de moderne og super energi effektive varmepumper fra Panasonic. Når du køber din nye luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe hos Gram Energi, er du sikker på at få den rette rådgivning og vejledning – både når det handler om varmepumpens type, og når det kommer til størrelsen og yde evnen på den varmepumpe, som skal passe til din og til din families behov.

Gram Energi har valgt udelukkende at føre varmepumper fra Panasonic – et velrenommeret brand, som især har udmærket sig inden for produktion af forbruger elektronik i den høje ende. Samtidig er priserne på varmepumper fra Panasonic til at komme om ved. Og så har du en varmepumpe, som du kan have glæde af i mange år, og som kan spare dig for rigtig mange udgifter til opvarmning af dit hus.

Gram Energi har styr på alle de produkter, du finder i den online shop på gramenergi.dk – du kan altid kontakte en af de yderst kompetente medarbejdere og høre mere om de mange forskellige varmepumper fra Panasonic.

Flere nyheder