Find din lokale tømrer i Gilleleje

27 oktober 2019
admin

Når dit indvendige eller udvendige træværk trænger til en udskiftning, er det altid en god idé at overlade opgaven til en faglært tømrer. Dels slipper du for at gøre det tunge arbejde selv, og dels vil et stykke professionelt udført håndværk typisk holde længere.

Hvis du for eksempel skal have lagt et nyt trædæk på din terrasse, eller ønsker at opføre en ny carport, er der al mulig god grund til at lade fagfolk med erfaring og ekspertise forestå dette stykke arbejde. Hvis du leverer et stykke klamphuggeri, kan det blive dyrt for dig i længden – og så ville du nok ønske, at du ikke havde sparet håndværkere væk i første omgang!

Få hjælp fra dit tømrer firma i Gilleleje

Er du bosat i eller i omegnen af Gilleleje, kan du med fordel tjekke det lokale tømrer og snedker firma Aage Andersen & Søn A/S. Når du vælger Aage Andersen & Søn A/S til at forestå tømrer og snedker relaterede opgaver i din bolig, er du sikker på at få hjælp fra håndværkere, som har udført mange lignende opgaver.

Aage Andersen & Søn A/S har mange års erfaring inden for udførelse af tømrer og snedker opgaver i private hjem. Disse inkluderer anlæggelse af nyt trægulv inden døre såvel som opførelse af udestue eller udendørs terrasse, carport, badebro, hegn og stakit eller haveskur til alle dine redskaber.

Du kan også få hjælp til udskiftning af træværk på gavl og facade, hvis der er behov for dette. Og Aage Andersen & Søn A/S er også leveringsdygtige i service ydelser inden for glarmester faget. Det vil sige, at du godt kan bede Aage Andersen & Søn A/S om hjælpe, hvis du ønsker at få monteret ovenlys vinduer, eller hvis dine fine, historiske vinduer skal restaureres.

Du kan læse mere om Aage Andersen & Søn A/S på https://aage-andersen.dk/ 

 

Flere Nyheder