Find en lejebolig i Skive

04 juni 2021
lotte_hindsberg

Er du på udkig efter en ny lejebolig, har du flere muligheder. Du kan vælge at skrive dig op i de store boligselskaber som ofte har lejeligheder i og omkring de store byer og så vente på at du bliver tilbudt en bolig. Du kan også vælge at være lidt mere aktiv boligsøgende og vælge at undersøge mulighederne i provinsen. 

Det er en mulighed mange overser i deres iver for at blive boende i en af de store byer i Danmark, men er man villig til at flytte ud af byerne bliver det markant nemmere og billigere at finde en lejebolig. Det kan f.eks. være at der er en lejlighed til leje i Skive. 

De mange fordele ved at flytte

Der er flere fordele ved at flytte ud af de få store byer, som der er i Danmark. En af dem er at du får langt flere kvm for dine penge. Det er ofte billigere at bo udenfor byerne. Samtidig er kommunerne klar over at de skal tilbyde noget ekstra for at tiltrække nye borgere.

Det betyder reelt at skolerne ikke er gamle og slidte og ikke ligner noget der er fra før anden verdenskrig. Normeringerne i pasningstilbudende er bedre og der er et godt udvalg af aktiviteter. Både til voksne og til børn. 

En af de ting der afholder folk fra at flytte, er at de er nervøse for at det ikke er muligt at finde et arbejde uden at skulle pendle i timer dagligt. Noget der især passer dårligt ind i en travl familie med børn.

Det ved kommunen og derfor har mange jobcentre aftaler med lokale virksomheder, om at de må komme og præsentere nye borgere. Det har den positive sideeffekt, at det samtidig får nye virksomheder til at søge til området, da de dermed er sikret kvalificeret arbejdskraft.

Flere Nyheder