Hvad skal du betale for at få din egen boligadvokat?

13 september 2021
cecilie_mortensen

Er du ikke helt sikker på, hvad du egentlig skal betale for at benytte dig af en boligadvokat? Så bliver du meget klogere her, så du forhåbentlig heller ikke holder dig tilbage med at kontakte en, som kan hjælpe dig under din bolighandel

Dette skal du betale for din boligadvokat 

Noget som er værd at fremhæve ift. prisen for en boligadvokat er, at den selvfølgelig vil variere alt efter, hvem du henvender dig til. Forskellige advokatfirmaer kan nemlig tage forskellig betaling for samme ydelse – og sådan er det jo nok egentlig i alle brancher. 

Når du støder på forskellige boligadvokater, så vil du finde priser på omkring de 5.500 kr. og opefter, hvor du køber dig ind på en komplet køberpakke. Det vil sige, at du kan få hjælp til en bred vifte af ting, som er alt fra kontraktforhandlinger, en komplet gennemgang af din købsaftale, rådgivning og meget mere. 

Hvis du omvendt kun ønsker hjælp til berigtigelse af din købsaftale, så kan du skære et par tusinde kroner af prisen. Her finder du nemlig pakker, der lyder omkring 3.500 kr. og op.

Skulle du udelukkende ønske, at en boligadvokat skal hjælpe dig med tinglysning, så lyder prisen ofte på 2.000 kr. 

Selvom du har fået meget konkrete priseksempler herover, så kan det godt svare sig, at du indhenter tilbud ved forskellige boligadvokater. Det kan nemlig ende med, at der er lidt penge at spare for dig. Det finder du også hurtigt selv ud af, hvis du kontakter en eller flere i dit lokalområde. 

Hvilken boligadvokat skal du hyre hjælp fra? 

Hvis du er lidt på bar bund, når det kommer til den boligadvokat, du skal hyre, så ræk endelig ud til Knudsgaard Advokater. Her finder du nemlig dygtige og ikke mindst kompetente boligadvokater, som kan give dig den bedst mulige hjælp. 

Flere Nyheder