Hvilket prisniveau kan du forvente ved en boligadvokat?

16 september 2021
cecilie_mortensen

Hvis der er en ting, du altid bør have styr på, så er det, hvad du skal betale, når du hyrer hjælp ved professionelle. Det er uanset, om du skal bruge en ejendomsmægler, en boligadvokat eller noget helt tredje fordi du ønsker at komme i en ny bolig. Lad os derfor også sætte mere fokus på, hvad du kan forvente prismæssigt, hvis du ønsker at hyre en boligadvokat. Det danske boligmarked er nemlig rødglødende som aldrig før. 

Hvad skal du betale for at hyre en boligadvokat? 

Det er vigtigt at understrege, at prisen for en boligadvokat naturligvis altid vil variere alt efter, hvem du vælger at bruge. Derfor kan det også være til din fordel, at du undersøger advokatpriserne ved lidt forskellige firmaer, før du slår til og vælger det firma, du ønsker at bruge. Men lad os nu rette blikket mod nogle af de priser, du kan forvente i forbindelse med et boligkøb eller boligsalg. 

Hvis du starter med at søge efter en boligadvokat i dit lokalområde, så vil kan du finde priser, der starter fra de 2.000 kr. og som går op til 5.500 kr.

For 2.000 kr., kan du forvente, at du primært kan få hjælp til tinglysning af et skøde og ikke mindst udarbejdelse af et skøde.

Hvis du ønsker hjælp til berigtigelse af din købsaftale, så lyder prisen på ca. 3.500 kr.. I denne pris kan der blandt andet være inkluderet hjælp til skødet og herudover en gennemgang af din refusionsopgørelse.

Retter vi blikket mod den pris, der hedder 5.500 kr., så kan du købe dig ind på en komplet og større boligkøberpakke, hvor du får hjælp til alt fra kontraktforhandlinger, gennemgang af købsaftalen, hjælp til at udarbejde skødet, generel rådgivning og meget mere. 

Hvis du som udgangspunkt forholder dig til de priser, du har læst her, så har du en god finger på pulsen ift., hvad du kan forvente, når du selv begynder at søge online: https://www.boligadvokathorsens.dk/  

 

Flere Nyheder