Hvor er du tilknyttet som havemand?

29 oktober 2019
admin

At være havemand er lidt en speciel profession fra så mange andre forskellige, da den er mere mobil, end hvad man ser ved en hel del andre foretagender.

For eksempel er en kontorvirksomhed ofte meget forankret i sig selv og tager arbejde ind, udfører det og kommer videre i teksten, eller de netop er en selvkørende virksomhed, der laver noget til andre, som de køber eller på anden måde skal bruge.

Her ser man sig selv som udgangspunktet, hvor der så stikker fangearme ind fra de interessenter, man har med at gøre, om det så er medproducenterne, ledelsen, kunderne eller nogle helt fjerde.

Men som havemand er man mere sig selv, hvor fangearmene stikker ud til de interessenter, man skal servicere, fordi man er nødt til at rykke sig efter, hvad der skal udføres af arbejde.

Godt nok er man stadig en virksomhed, hvor man har CVR-nummer, er momsregistreret og så videre, men man bliver simpelthen nødt til at flytte sig, hvis man skal lave det arbejde, som kunderne kræver.

Dette kan man godt lidt sammenligne med at være tømrer, VVS’er, murer, maler og lignende, men der hører sig stadig en stor forskel til her.

Blandt andet kan en havemand være en enkeltstående person, der måske er tilknyttet en adresse, hvor man for eksempel skal sørge for at holde dette område kønt og ved lige, fordi der vitterligt er tale om en stor herregård, der hele tiden skal holdes ved lige.

Men man kan også sagtens have andre mennesker ansat i ens virksomhed, der tager sig af det samme domicil en overgang, hele tiden, eller skifter sted efter, hvor der skal arbejdes.

Leder du efter et havemands-firma, der kan klare alt fra de store til de små opgaver indenfor arbejde i dét regi, så er det https://je-haveservice.dk/ du skal tale med.

Flere nyheder