Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke malere?

09 februar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Skal du have malet din bolig, vil du selvfølgelig gerne have, at malerne har tid på det tidspunkt, som du planlægger at få malet. Men du har sikkert hørt om, at der er mange håndværkere, der har travlt i øjeblikket. Det kan derfor være, at du er i tvivl om, hvor lang tid før du egentlig skal booke en maler. Skal det være flere måneder, flere uger, eller er et par dage nok?

Hos malerhvidovre.dk vil det som regel være nok, at du booker dem et par dage i forvejen. Er det en meget stor opgave eller en anderledes opgave, kan det være en god ide, at du kontakter dem i lidt bedre tid. I det tilfælde vil de nemlig gerne ud og se på din bolig, så de kan give dig et mere realistisk bud på, hvor lang tid opgaven kommer til at tage. Når det kun drejer sig om at finde mandskab, der har tid til at tage sig af opgaven, vil et par dage dog typisk være nok. 

maler hvidovre

Hvor lang tid tager malerarbejdet så?

Nu har vi lige nævnt, at det er en god ide, at du kontakter maleren, hvis du har et usædvanligt stort arbejde, så de kan sikre, at de giver dig det rette tidsoverslag. Men hvor lang tid skal du så ellers regne med, at det kommer til at tage, når du skal have professionelle malere til at male for dig?

Der skal du regne med, at det typisk kommer til at tage et par dage. Hos malerhvidore.dk er det typisk gennemsnitstiden for deres malerarbejde. Det er altså kun ved meget stort arbejde, at de har brug for længere tid end det. 

Når du ved, at det kun tager et par dage, vil det derfor være nemt for dig at koordinere med eventuelle andre håndværkere. Malerne vil dog ofte være nogle af de sidste, der skal til i forbindelse med en renovering. 

Flere Nyheder