Hvordan man ellers udsmykker et spejlbassin

31 marts 2020
anders_lundtang_hansen

Et spejlbassin er bestemt hyggeligt at have i sig selv, og man behøver for den sags skyld ikke at have flere ting dertil, hvis man bare vil nyde at se vandet bevæge sig en anelse i bassinet, og eventuelt på afstand se nogle fugle tage bad med fødderne deri.

Men andre ser på sådan et spejlbassin på samme måde, som de kigger på noget rugbrød og siger, at det smager godt i sig selv, men det er jo ikke en rugbrødsmad uden pålæg og eventuelt smør.

Hvis man serfor vil gøre lidt mere ud af pyntet ved sådan et spejlbassin uden for, så er der flere ting man kan gøre ved det.

Og det drejer sig blandt andet om, hvor man vælger at placere det henne, for man kan jo stille et sted i ens blomsterbed, hvor der er plads til det, hvor det bliver en del af ens udendørs ornamentering med farver og spejlbassin sammen.

Her kan der også være nogle små statuer, en urtehave, nyttehave eller køkkenhave, men pas på med det, for sådan en spejlbassin lokker jo netop fugle til, og de kan måske få lyst til at spise af ens frugter, bær med videre, man forsøger at dyrke på stedet.

Man kan også gøre stedet til en kulisse i form af måske noget fra Antikken eller et gammel, græsk spil, hvor man forsøger at udnytte områdets omfang til dette.

En anden ting kan være at forøge sanserne på andre områder ved, at man nu kan se fuglene sammen med blomsterne, men man kan også sætte et vindspil op, der flugter i harmoni med de små vandskvulp i spejlbassinet.

Så bliver dette et sted for rekreation, hvor man kan sætte sig udenfor og slappe af ved synet og påvirkningen af de andre sanser, når man er dette sted og slapper af.

Flere Nyheder