Ingen skjulte ekstrabetalinger hos maleren i Kalundborg

09 februar 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Man kan blive så stiktosset, når man har bestilt en vare eller en service, og så er der kommet uventede afgifter på, fragten er højere end forventet, eller man er blevet afregnet for noget, som man ikke har bestilt.

Nogle gange kan der heldigvis være tale om en fejl, som man kan rette til, så man ikke skal betale dette, men andre gange er det simpelthen noget, som der er skrevet så småt, at almindelige mennesker ikke kunne regne det ud; eller også blev der udført noget, som “man burde kunne regne ud, ikke var gratis”.

Man skal altid forsøge at spørge ind til de betalinger, hvis man ikke forstår dem, eller man ikke er enig, for hvis man bare betaler, så bliver det carte blanche til, at firmaer fortsætter den tendens.

Dette kommer du heldigvis ikke til at opleve med Malerkalundborg.dk.

maler kalundborg

Du får, hvad du betaler for hos Maleren i Kalundborg

Nu er maleropgaver jo meget forskellige, så det kan være svært at finde ud af, hvad din opgave skal koste, for det er jo ikke et produkt, som man sælger på samlebånd, hvor man kan sætte den samme pris hver gang.

Derfor kan du også se på deres hjemmeside, hvad startprisen er for deres service af forskellige typer opgaver, og det er mere, end hvad mange andre malerfirmaer tilbyder.

Det er for at gøre dig som kunde eller potentiel kunde rolig, så du godt tør handle hos dem, fordi de allerede spiller med åbne kort fra starten af, hvad man kan forvente at skulle betale.

På den måde kan man også regne ud, om man har råd eller ej.

Men derfor kan der godt skulle laves noget mere til, men det bliver oplyst, hvad de laver, så du ikke ender med en regning, der ikke giver mening i dit hoved.

Flere Nyheder