Kom godt igennem hushandlen med en boligadvokat i hånden

18 januar 2022
Niels Geckler

editorial

Du har fundet drømmeboligen til dig og din familie – men er bange for at overse noget juridisk, blive snydt eller komme til at foretage dig noget uhensigtsmæssigt med konsekvenser senere hen? Du kan få mere ro i maven ved at hyre en boligadvokat

At købe bolig er for de fleste almindelige danskere den største investering, man kommer til at foretage i sit liv – eller investeringer i flertal, da de færreste bor i samme bolig hele livet. Men det er på den anden side ikke mange af os der opnår stor rutine og erfaring i bolighandler, da det sker forholds få gange i livet, at man handler bolig.

Med mindre man har en juridisk uddannelse kan man også have svært ved at få 100 % greb om, hvad der egentlig står i de forskellige juridiske dokumenter, der har med ejendommen og med selve handlen at gøre. Modparten i handlen har sin dagsorden, og det samme gælder ejendomsmægleren – du skal være opmærksom på dine egne interesser. 

image

Hav eventuelt en boligadvokat i hånden igennem hushandlen

Med en boligadvokat i hånden har man mulighed for at få ro i maven. Det koster selvfølgelig noget at hyre en specialist som en boligadvokat, men et kan vise sig at være givet godt ud, og det vil under alle omstændigheder kun være en lille del af omkostningerne ved en bolighandel.  

Hos for eksempel eboligadvokat.dk tilbyder man rådgivningspakker i forbindelse med forskellige former for ejendomshandler – køb af hus, andelslejlighed, projektbolig, ejerlejlighed eller fritidshus. Så kan du få gennemgået overdragelsesaftaler, købsaftal og i det hele taget alle relevante dokumenter i sagen af en specialist.

Det kan også være nødvendigt at inddrage en god boligadvokat i forbindelse med en skilsmisse, hvis man ejer en bolig sammen. Hr skal i måske have udarbejdet et skilsmisseskøde. Der kan også være tale om at foretage såkaldt familieoverdragelse, og også her har man behov for at have juraen i orden.

 

Flere Nyheder