Renovering af badeværelse? Kontakt dit lokale vvs firma

29 oktober 2019
admin

Står du for at skulle sætte dit badeværelse grundigt i stand – eller er det køkkenet, som skal have en ordentlig overhaling? Så kan du, såfremt din bopæl ligger i eller omkring Slagelse, trygt kontakte det lokale vvs firma Uglebjerg VVS.

Hvad kan Uglebjerg VVS hjælpe mig med?

Det er nemlig en rigtig god idé at få en dygtig vvs’er ind over projektet, når det handler om renovering af køkken eller badeværelse. Uglebjerg VVS kan sørge for, at alt vvs arbejde foregår korrekt og efter bogen – for eksempel flytning af afløb eller opsætning af nyt væghængt toilet

Hvem er Uglebjerg VVS?

Uglebjerg VVS er et lille og vel etableret vvs firma i Slagelse. Uglebjergs VVS blev stiftet i 1984, og har siden leveret service ydelser til kunder i og omkring Slagelse – til stor tilfredshed for begge parter. I 2016 blev virksomheden solgt af daværende ejer og stifter Erling Uglebjerg til datteren Karina Uglebjerg, som har videreført firmaet i familiens ånd, sammen med sin mand Carsten.

Uglebjerg VVS påtager sig opgaver inden for vvs arbejde af alle typer og omfang – og for alle slags kunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for Uglebjerg VVS, som bestræber sig på at udfører et godt stykke håndværk til en fornuftig pris. Uglebjerg VVS lægger vægt på, at håndværket holder en høj kvalitet og en ditto faglig standard, uanset om det handler om vvs arbejdet eller om den rådgivning, de dygtige medarbejdere hos Uglebjerg VVS gerne yder kunder af alle størrelser.

Hos Uglebjerg VVS kommer kunderne i første række, hvilket også afspejles i den fast, glade kundekreds, som Uglebjerg VVS sætter stor pris på. Uglebjerg VVS er medlem af TEKNIQ, hvilket er din sikkerhed som kunde for en betryggende garanti for det udførte håndværker arbejde.

Læs mere, og få et godt tilbud, på https://www.uglebjergvvs.dk/ 

Flere Nyheder