Rensning af tagrender – hvornår på dagen skal man gøre det?

21 september 2020
anders_lundtang_hansen

Du har lige været nede at købe noget tagrenderens i Aalborg, hvor du bor, da du skal have renset dine tagrender derhjemme, hvilket du agter at gøre selv og spare de penge, der ellers skulle være givet ud til en person eller et firma, der ville gøre det.

Måske kunne de gøre det lidt hurtigere og mere effektivt, men du har ikke travlt og kan selv klare det, selvom du som sådan ikke har taget en uddannelse eller kursus i at gøre det.

Så du har alle de remedier, du skal bruge, fra tagrenderens til stige, spand, klud og meget andet, som kan blive nødvendigt, når du giver dig i kast med det.

Du kan løbende udskifte nogle af de ting, du skal bruge, så du ikke skal have det hele med op til taget eller fylde værktøjsbæltet op.

Desuden har du lagt en nogenlunde plan for, hvor længe det vil tage at rense den tagrende.

Hvornår er det bedst at rense tagrender?

Men du har lidt svært ved at regne ud, hvornår det egentlig er bedst at rense tagrenderne.

Du kan nok regne ud, at det ikke kan svare sig at gøre under en snestorm om vinteren, men en bagende varm solskinsdag om sommeren er måske heller ikke værd at foretage det arbejde i.

Men der er jo også det med tidspunktet, for hvornår kan det bedst svare sig?

Det er jo nogle timer, specielt i de varme måneder, hvor solen står højest og bager mest ned, så måske skal man gøre det om formiddagen, når man har tid for eksempel i weekenden.

Ellers kan det måske bedst svare sig at gøre om aftenen, når man har fri eller sidst på eftermiddagen.

Det kan nemlig bedst svare sig at ordne det hele på samme tid, så man ikke kommer halvvejs den ene dag, og så den næste kan man starte forfra, fordi der er endt mere skidt i ens tagrende.

Flere Nyheder