Det er aldrig nemt, når man skal finde gardiner til sin bolig. Det er oftest en løsning der skal holde i mange år frem, hvorfor der kan være mange overvejelser, der ligger til grundlag for den endelige beslutning. Det er både nødvendigt at kende størrelserne på vinduerne samt hvor mange af vinduerne, der skal have gardiner. Herudover skal du overveje, hvad der passer ind til din boligindretning samt hvilken type af gardiner du føler matcher boligens æstetik og charme. 

Valg af gardiner til de enkelte rum

Nogle ønsker at det skal være den samme gardinfarve og type der går igen i alle rummene, andre kan godt lide at gøre det mere personligt og stemningsbestemt alt efter om det er stuen, kontoret, børneværelset, soveværelset eller nogle af de andre rum i hjemmet. Her har du mange forskellige muligheder for at vælge farve, mønster og design, så det matcher det udtryk du ønsker. 

Valg af gardin-type

Der findes også mange forskellige typer af gardiner. Det kan være traditionelle persienner eller stofgardiner. Det kan også være Up & Down gardiner, som hjælper dig med at kunne skærme af for solens stråler eller, hvis du ønsker at skærme af for at andre kan kigge ind i hjemmet. Det betyder, at du stadig får god lys ind i rummet, selvom du har skærmet et bestemt område af. 

Hvis du er en del af fremtidens hjem eller har smag for de nyeste gadgets på markedet, så er elektriske gardiner det helt ideelle valg for dig. Her kan du styre dine gardiner med en fjernbetjening, en kontakt i de forskellige rum eller direkte fra din mobiltelefon. 

Uanset hvilken type af gardiner du ønsker for din bolig, har du mange forskellige muligheder for at sætte dit personlige præg på hjemmet. Vi har lavet lidt research på, hvor du kan finde et stort udvalg af gardiner af høj kvalitet til skarpe priser. Kig nærmere hos http://www.tidens-design.dk/.