Som boligejer kan man ofte stå over for en masse vedligeholdelsesarbejde, der skal varetages. Det gælder både, hvis du bor i hus, lejlighed, andelsbolig, sommerhus eller kolonihavehus. Arbejdet kan omfatte alt fra udendørsarbejde, som fliser der skal lægges, en have der skal plejes og til gulve der trænger til en ekstra kærlig hånd. Listen kan hurtigt hobe sig op, men der flere tiltag, som kan være med til at give ens bolig et helt andet udtryk – f.eks. hvis man får hjælp til nye gulve.

Måske har du et køkken, hvor gulvene trænger til fornyelse, eller måske går du og drømmer om en entré med et bestemt trægulv eller måske er det tid til at lægge gulvtæppe på det nye børneværelse.

Hvordan vælger man det gulv, man skal have? 

Når man skal vælge mellem de forskellige materialer, som gulve kan være i, så kan man overveje flere ting. For det første, hvad skal rummet bruges til? På et børneværelse vil det f.eks. give god mening med et trægulv eller gulvtæppe fremfor klinker, da det skal være materialet, som der kan leges på. Hvis det omvendt er et gulv til køkkenet, så er det en fordel at holde sig fra gulvtæppe fra væg til væg. Det vil nemlig ofte blive spildt diverse madrester, væsker m.m., som man gerne nemt vil kunne tørre op. 

Få rådgivning hos et gulvbelægningsfirma

Hvis du hyrer professionel hjælp til udskiftning af dine gulve, så skal du formentlig have fat i et gulvbelægningsfirma. Her tilbyder de fleste vejledning og inputs ift. den løsning, du kan vælge. På den måde kan du blive hjulpet godt på vej, hvis du har gulve, der skal skiftes eller have en kærlig hånd. Oplev hvordan nye gulve kan være med til at løfte et helt rum og give det et nyt udtryk. Du kan finde inspiration og hjælp her: https://assensgulv.dk/