Spar på energien – ikke på varmen – med en moderne varmepumpe

20 maj 2021
Astrid_Pedersen

Skal fyret eller de gamle elradiatorer skiftes ud med en energibesparende varmepumpe? Så bør du gøre dig umage med din research, således at du får valgt den rette luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe fra begyndelsen. Og så er det smart at finde den hos en lokal forhandler om montør.

Find din nye varmepumpe hos El Og Teknik ApS

Er du og din familie bosiddende på den sydlige del af Sjælland, for eksempel i Næstved, Tappernøje eller Vordingborg, kan du med stor fordel kontakte El Og Teknik ApS når du ønsker at finde husstandens nye varmepumpe.

El Og Teknik ApS kan hjælpe med luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper i top kvalitet fra kendte producenter. Hos El Og Teknik ApS kan du få kyndig rådgivning og vejledning når det handler om at finde den helt rigtige varmepumpe som kan imødekomme husstandens behov for opvarmning.

Blandt de mærker, du finder i El Og Teknik ApS’ varmepumpe sortiment, kan nævnes Mitsubishi, Panasonic, Electrolux og LG. Samtlige producenter borger for den høje kvalitet og er langt fremme i de teknologiske sko. Det betyder at du hos El Og Teknik ApS er garanteret en varmepumpe som til punkt og prikke matcher dine ønsker.

El Og Teknik ApS hjælper gerne med at finde ud af hvilken størrelse og type varmepumpe du skal vælge. Og hos El Og Teknik ApS kan du samtidig få en rigtig fordelagtig service aftale på din nye varmepumpe hvilket inkluderer eftersyn og eventuelle reparationer.

El Og Teknik ApS er en sammen slutning af fire velansete elektriker og installatør virksomheder med base i det sydsjællandske, nemlig A&O Carstensen, El-Firmaet Lodal og Tappernøje El. Du kan kontakte El Og Teknik ApS via hjemmesiden El Og Teknik ApS hvor du samtidig kan læse mere om El Og Teknik ApS’ ydelser og services.

Flere Nyheder