Spar penge – ikke varme – med en luft til vand varmepumpe

16 august 2021
Astrid_Pedersen

Vil du gerne gøre din bolig mere grøn og klimavenlig, og samtidig spare penge? Så bør du kigge på husets opvarmningsmetode.

Varmer du stadig op ved hjælp af et fyr er der nemlig gode chancer for at du kan nå i mål blot ved at skifte til en luft til vand varmepumpe.

Hvad er fordelene ved en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er det mest energi effektive alternativ til et fyr her i 2021.

Din nye luft til vand varmepumpe vil i praksis være op til fem gange så effektiv i udnyttelse af den tilførte energi end dit gamle udtjente fyr. Det betyder at du sparer rigtig mange penge på opvarmning af brugsvand og cirkulationsvand hvis denne opvarmning sker ved hjælp af en luft til vand varmepumpe i stedet for et gammelt olie, pille eller gas fyr.

Der ud over er en luft til vand varmepumpe en del mere drift sikker og skal ikke konstant renses, repareres eller have fyldt nyt brændstof på. Du vil således kunne spare rigtig mange penge i dit samlede varmeregnskab når du skifter til en luft til vand varmepumpe.

Samtidig kan du glæde dig over at du gør klimaet en kæmpe tjeneste ved at skrotte det forurenende fyr til ære for en langt mere miljøvenlig luft til vand varmepumpe. Og så kan du tage lange varme brusebade samtidig med at du fyrer godt op for varmen uden at skulle have dårlig samvittighed over for hverken jordkloden eller familiens husholdnings budget.

Hvor kan jeg købe en billig luft til vand varmepumpe?

Den næste gode nyhed er at en luft til vand varmepumpe ikke behøver at koste spidsen af en jetjager. Du kan nemlig slippe for de tunge oprettelsesudgifter ved at lease din luft til vand varmepumpe på abonnement – læs mere på naervarme.dk

Flere Nyheder