Spar penge med en luft til vand-varmepumpe på abonnement

01 september 2020
Astrid_Pedersen

Du kan med fordel anskaffe en varmepumpe hvis du ønsker at spare på dine udgifter til varme. Opvarmning af boligen kan godt blive en rigtig dyr affære hvis denne foregår ved hjælp af gamle elektriske radiatorer eller et udtjent olie eller gas fyr. Elektriske varmeapparater har alle dage været en dyr og dårlig løsning når det handler om opvarmning af huse. Og et slidt fyr er aldrig nær så effektiv i sin udnyttelse af brændstoffet som det var da det var splinternyt.

Du vil sikkert som indehaver af et olie eller gas fyr opleve at det hyppigere går ud og oftere skal renses eller repareres – og have tilført nyt brændstof. Derfor vil du virkelig kunne mærke forskel hvis du vælger at skrotte fyret og i stedet installere en luft til vand varmepumpe.

Hvad er fordelen ved en luft til vand varmepumpe?

Der er faktisk kun fordele at hente ved at erstatte fyret med en luft til vand varmepumpe. For det første er der den indlysende økonomiske fordel. En luft til vand varmepumpe er langt mere energi effektiv end et slidt fyr. Dette vil tydeligt kunne ses på varme udgifts posten i husstandens budget. Du skal heller ikke bekymre dig om at skulle vedligeholde din luft til vand varmepumpe i nær så stort et omfang.

En luft til vand varmepumpe er nemlig en del mere driftsikker end det gamle fyr. For det andet er der den klima mæssige gevinst. Ved at skifte til en luft til vand varmepumpe bidrager du aktivt til at mindske udledningen af CO2. Du kan således varme hele boligen op uden at skulle have dårlig samvittighed over for klimaet eller din pengepung. Og af samme grund kan du opnå energi tilskud i forbindelse med montering og installering af din varmepumpe.

Hos Nærvarme kan du lease en luft til vand varmepumpe med en smart abonnements ordning – læs mere på naervarme.dk

Flere Nyheder