Undgå baldrede vinduer under transport

25 oktober 2021
anders_lundtang_hansen

editorial

Nogle gange er man så heldig, at man får vinduerne leveret til en, når man skal bruge dem, hvor de så er forsvarligt pakket ind, så man kan være ret så sikker på, at de ankommer i ét stykke.

Skal man selv hente dem, så er de som regel også godt beskyttet i indpakningen, at man kan fragte dem hjem på mange måder, uden man skal være bange for, at der kan ske noget med dem, mens man får kørt dem hjem.

Det kan man gøre i en lukket trailer, eller man kan have dem i bagagerummet i ens bil, hvis der ikke er tale om så mange vinduer, så man kan have plads til dem heri – ellers kan en åben trailer også være nok.

Man skal køre forsigtigt, men som regel behøver man ikke køre noget anderledes, end hvad man plejer.

Men hvad nu, hvis vinduerne ikke er så beskyttet, som man havde håbet?

Sørg for at have vinduerne beskyttet så godt som muligt

Som regel er sådan nogle vinduer som nævnt beskyttet på forhånd, når man skal have hentet dem eller får dem leveret, men det er jo ingen garanti.

Det kan være, at man netop kan få et slagtilbud på de ruder, hvor de ikke er pakket ind, hvorfor man netop kan få rabat på dem.

Eller måske får man ruderne for sig og rammerne for sig, så man selv skal samle dem bagefter, så man kan kalde dem vinduer.

Der er mange forskellige måder, man kan få dem på, så hvis de ikke er beskyttet, må man bruge nogle tæpper eller bobleplast eller andet, som man kan få fat i, så de er pakket godt nok ind.

Det handler jo om, at man får dem hjem mest forsvarligt, uden der er chance for, at de går i stykker.

Flere Nyheder