Vælg et smukt og stilfuldt Ib Laursen tæppe

15 august 2022
Astrid_Pedersen

editorial

Er du på udkig efter skønne tæpper til din bolig – og foretrækker du at købe eksklusive produkter i top kvalitet? Så bør du overveje at anskaffe et eller flere Ib Laursen tæpper.

Hvorfor skal jeg vælge et Ib Laursen tæppe?

Der er mange gode grunde til at gå efter Ib Laursen produkter når du skal handle ind til boligen – og dette gælder i særdeleshed bolig tekstilerne. Her er Ib Laursen nemlig særdeles stærk.

Ib Laursen kan præsentere et stort og varieret udvalg af lækre, bløde tæpper, plaider, viskestykker, håndklæder quilts og andre produkter i kategorien boligtekstil. Hos Ib Laursen finder du således en bred selektion af forskellige tekstil varianter, alle i top kvalitet og smukt design.

image

Uanset om du er til et klassisk quiltet tæppe med søde og finurlige detaljer, eller om du er til en blød plaid i den lækreste uld, kan du finde hvad du søger i Ib Laursens kollektioner.

Gulvtæpper og måtter fra Ib Laursen

Det er ikke kun sofaen, sengen eller dine skuldre, der kan nyde godt af tekstiler fra Ib Laursens hånd. Du kan også vælge at pryde gulvet eller væggen med et super flot Ib Laursen tæppe – eller du kan lægge en Ib Laursen dørmåtte foran hoveddøren.

Samtlige gulv- og vægtæpper fra Ib Laursen er fremstillet på bæredygtig vis, i materialer af økologisk kvalitet og med en høj grad af slidstyrke. Det betyder, at du kan bruge dine Ib Laursen år efter år uden at de bliver grimme eller trætte at se på. Du kan vælge imellem de traditionelle kelim tæpper, eller de mere farvestrålende gulvtæpper fremstillet i genbrugs plast – perfekte til sommerhuset eller entréen!

Find Ib Laursen tæpper online

Du kan med stor fordel købe dine Ib Laursen tæpper online hos Bydahlliving. Klik ind på Bydahlliving.dk og se det store sortiment i shoppen.

Flere Nyheder